Νέα
Η High5 Επίσημος Προμηθευτής του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2015

Η High5 θα είναι ο επίσημος προμηθευτής του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2015 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου. Η High5 θα υποστηρίξει την προσπάθεια των δρομέων σε όλες τις αποστάσεις που περιλαμβάνει η διοργάνωση και θα γίνουν στους όμορφους δρόμους της πόλης του Ναυπλίου. Οι δρομείς θα έχουν στην διάθεσή τους τα EnergyGels για να ενισχύσουν την ενέργειά τους κατά την διάρκεια των αγώνων.

Οι αγώνες στα πλαίσια του Μαραθωνίου του Ναυπλίου (www.nafpliomarathon.gr) θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον περισσότερων από 4.000 δρομέων σε όλες τις αποστάσεις που περιλαμβάνονται. Διεξάγονται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και διοργανώνονται από τον Δήμο Ναυπλιέων και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. Είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος Μαραθώνιος της χώρας μας. Στον αγώνα συμμετέχουν κορυφαίοι Έλληνες δρομείς.

Η High5 είναι μια βρετανική εταιρεία η οποία παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη του αθλητισμού. Δοκιμάζει συνεχώς τα προϊόντα της και παίρνει ανατροφοδότηση απο τους αθλητές. Για σχεδόν 20 χρόνια έχει δημιουργήσει μερικά από τα καλύτερα προϊόντα αθλητικής διατροφής για να βοηθήσει τους αθλητές (συμπεριλαμβανομένων και ημών) να φτάσουν στους αθλητικούς τους στόχους.

Επισκεφθείτε το web site μας (www.highfive.gr) για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της High5 που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των αθλητών. Επίσης θα βρείτε χρήσιμους επιστημομικούς οδηγούς διατροφής για τον Μαραθώνιο.