Νέα
H High5 επίσημος προμηθευτής ενέργειας στο Xterra Greece 2015

Η High5 θα καλύψει με τα προϊόντα της τις ανάγκες των αθλητών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες του Xterra Greece 2015. Η συνεργασία αφορά τόσο τον μεγάλο διεθνή αγώνα Xterra στην Λίμνη Πλαστήρα που θα γίνει στις 20 Ιουνίου, όσο και τους αγώνες Xterra Porto Carras Half Marathon & Swim Challenge στις 30 και 31 Μαΐου αντίστοιχα.

Η σειρά αγώνων Xterra είναι μέρος της διάσημης διεθνούς σειράς αγώνων τριάθλου εκτός δρόμου. Συμμετέχουν αθλητές από όλο τον κόσμο και οι καλύτεροι που καταφέρνουν να καλύψουν τα χρονικά κριτήρια, προκρίνονται για τον αγώνα - τελικό στο Maui στην Hawaii!

Ο αγώνας στην Λίμνη Πλαστήρα διεξάγεται για 3η συνεχόμενη χρονιά και συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των αθλητών από όλο τον κόσμο. Στα πλαίσια της σειράς αγώνων, διεξάγονται στις 30 - 31 Μαΐου οι αγώνες ημιμαραθωνίου ανωμάλου δρόμου και κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης στο Porto Carras της Χαλκιδικής.

Το ζεστό κλίμα της χώρας μας και οι μεγάλες απαιτήσεις των αγώνων επιβάλλουν σωστό σχεδιασμό της υδροδοσίας και της ενεργειακής κάλυψης των αθλητών που συμμετέχουν. Τα προϊόντα της High5 θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες σε όλους τους αγώνες να αποδώσουν τα μέγιστα, ενώ είναι ιδανικά και για τα τρία αθλήματα που περιλαμβάνονται - κολύμπι, ποδήλατο βουνού, τρέξιμο.