Νέα
Νέα γεύση High5 Zero Tropical

Η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία ειδών αθλητικής διατροφής High5, εμπλούτισε την γκάμα προϊόντων Zero με τη νέα γεύση Tropical. To Zero αποτελεί την κορυφαία ταμπλέτα ηλεκτρολυτικού αθλητικού ποτού στο Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς θερμίδες.

Το Zero Tropical είναι ένα αναζωογονητικό μείγμα από φυσικά αρώματα τροπικών φρούτων μάνγκο και ανανά. Απλά ρίξτε μια ταμπλέτα μέσα στο επαναχρησιμοποιήσιμο αθλητικό μπουκάλι σας και παρακολουθήστε το να διαλύεται γρήγορα. Το Zero περιέχει Βιταμίνη C και 5 ηλεκτρολύτες, συμπεριλαμβανομένου του νατρίου, του μαγνησίου και του καλίου και αποδεδειγμένα μειώνει το αίσθημα κούρασης και κόπωσης. Είναι πιο ευχάριστο στην γεύση από το νερό καθιστώντας πιο εύκολη την ενυδάτωσή σας. Το Zero είναι ένα εξαιρετικό ποτό κατά την άσκηση αλλά και μέσα στην ημέρα χωρίς να σας επιβαρύνει με θερμίδες.

Η Wendy Lee, γενική διευθύντρια της High5 δήλωσε: «Η High5 είναι από τις πρώτες εταιρίες που παρουσίασαν στην Αγγλία, ηλεκτρολύτες σαν ποτό χωρίς θερμίδες και είμαστε στην ευχάριστη θέση να εμπλουτίσουμε την γκάμα μας με άλλη μία φυσική γεύση. Παραμένουμε σταθεροί στην δέσμευσή μας να χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα συστατικά για να προσφέρουμε προϊόντα με άριστη γεύση, έτσι ώστε να απολαμβάνετε περισσότερο τα αθλήματα σας.

Ήδη έχουμε άριστη αξιολόγηση από την ομάδα διεθνώς αναγνωρισμένων αθλητών και μπορούμε να πούμε ότι είναι η καλύτερη γεύση μας μέχρι σήμερα.»

Η σειρά προϊόντων High5 Zero έχει κερδίσει πολλαπλές διακρίσεις συμπεριλαμβανομένων των FSN Best Nutritional Supplement, χρυσό βραβείο στα Men’s Running και Women’s Running Magazine και Natural Lifestyle Best Sports Product.