Κωδ: 01-16-00-10-21
Τιμή: 35,79


Παραλλαγές του ίδιου προϊόντος

Isotonic ....35,79

Isotonic 2KG Summer Fruits

To Isotonic αποτελεί ένα αθλητικό ποτό νέας γενιάς. Σε ζεστές καιρικές συνθήκες, όταν τα ποσοστά εφίδρωσης είναι υψηλά, οι αθλητές προτιμούν ένα αθλητικό ποτό με χαμηλότερη συγκέντρωση υδατανθράκων, για να μπορούν να το καταναλώνουν σε μεγαλύτερες ποσότητες. Το Isotonic αποτελεί το ίδιο μίγμα με το EnergySource, εκτός του ότι έχει μια περιορισμένη περιεκτικότητα υδατανθράκων όταν είναι ανεμειγμένοι όπως καθορίζεται. Ο υδατάνθρακας στο Isotonic είναι φρουκτόζη 2:1 (με ηλεκτρολύτες).

Η έρευνα υποδεικνύει ότι θα πρέπει να καταναλώνετε μια μέγιστη ποσότητα των 60 γραμμαρίων υδατάνθρακα την ώρα από παραδοσιακά αθλητικά ποτά. Η προτεινόμενη λήψη για το Isotonic νέας γενιάς με 2:1 φρουκτόζη μπορεί να είναι σημαντικά υψηλότερη, έως και 90 γραμμάρια ανά ώρα. Τα συστατικά στο Isotonic βοηθούν στη διατήρηση της απόδοσης κατά τη διάρκεια σκληρών αγωνισμάτων αντοχής και τη διατήρηση της ενυδάτωσης μέσω επαύξησης της απορρόφησης του νερού. Μεγάλοι διοργανωτές αγώνων και επαγγελματίες αθλητές επιλέγουν το Isotonic για ζεστές συνθήκες με υψηλά επίπεδα εφίδρωσης.

  • Κατάλληλο για αθλητές από αρχάριους μέχρι επαγγελματίες
  • Τελευταίας γενιάς αθλητικό ποτό με 2:1 φρουκτόζη
  • Προτεινόμενη κατανάλωση έως και 90 γραμμάρια από αυτό το μίγμα υδατανθράκων ανά ώρα
  • Υδατάνθρακες με ηλεκτρολύτες για διατήρηση της απόδοσης αντοχής*
  • Βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης κατά τη διάρκεια της άσκησης*
  • Αποδεδειγμένο αγωνιστικά στους σκληρότερους αγώνες αντοχής στον κόσμο
  • Ελαφριά και δροσιστική γεύση
  • Με φυσικά αρώματα. Όχι τεχνητά χρώματα, συντηρητικά ή γλυκαντικά
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους ακόμη και αυστηρούς

*Επίδραση των συστατικών

Χρήση
Ιδιότητες

Για να επωφεληθείτε από τη σύσταση 2:1 φρουκτόζης, πρέπει να την χρησιμοποιήσετε σωστά. Οι προηγμένοι οδηγοί διατροφής της High5 είναι εξειδικευμένοι για συγκεκριμένα αθλήματα και καλύπτουν τους περισσότερους αγώνες μεγάλων αποστάσεων, ενώ προσφέρουν βήμα προς βήμα συμβουλές διατροφής για κάθε αθλητή, ανάλογα με το σωματικό βάρος. Μάθετε περισσότερα στην ενότητα Οδηγοί Διατροφής.

Τα επίπεδα ηλεκτρολυτών στο Isotonic επαρκούν για τις περισσότερες συνθήκες αγώνα. Ωστόσο, όταν τα ποσοστά εφίδρωσης είναι πολύ υψηλά, σας προτείνουμε την προσθήκη μίας ταμπλέτας Zero (Neutral) για κάθε 500ml του Isotonic, για να ενισχύσετε την περιεκτικότητα των ηλεκτρολυτών περαιτέρω.