Κωδ: 01-23-00-01-34
Τιμή: 8,57


Παραλλαγές του ίδιου προϊόντος

Zero Neutral 20tabs

Οι ταμπλέτες Zero Neutral σας επιτρέπουν να έχετε τον έλεγχο του αθλητικού ποτού σας. Χωρίς αρώματα ή γλυκύτητα, απλά ρίξτε μια ταμπλέτα μέσα σε νερό, σε ένα μη αλκοολούχο ρόφημα των σουπερμάρκετ ή αραιωμένο χυμό για να δημιουργήσετε ένα χαμηλών θερμίδων αθλητικό ποτό όπως το επιθυμείτε εσείς με μια ευρεία ποικιλία από αγαπημένες γεύσεις. Οι ταμπλέτες Zero Neutral μπορούν επίσης να χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν το ηλεκτρολυτικό περιεχόμενο ενός υπάρχοντος αθλητικού ποτού, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν οι συνθήκες είναι θερμές και προκαλούν ιδρώτα. Το Zero Neutral περιέχει βιταμίνη C και 5 ηλεκτρολύτες, συμπεριλαμβανομένου του νατρίου, μαγνησίου και καλίου.

Η βιταμίνη C στο Zero Neutral ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύει τα κύτταρα από την οξείδωση και συμβάλει στον περιορισμό της κούρασης και της κόπωσης. Το μαγνήσιο στο Zero Neutral συμβάλει στην ηλεκτρολυτική ισορροπία, περιορίζει την κούραση και την κόπωση ενώ υποστηρίζει τη μυϊκή πρωτεϊνική σύνθεση.

Το σωληνάριο των 20 ταμπλετών αποδίδει έως και 15 λίτρα ποτού, γι' αυτό αξίζει τα λεφτά σας. Με ελάχιστη συσκευασία, το Zero Neutral είναι φιλικό προς το περιβάλλον και εύκολο να μεταφέρετε μαζί σας.

  • Μετατρέψτε οποιοδήποτε ποτό των σουπερμάρκετ σε ηλεκτρολυτικό αθλητικό ποτό
  • Ενισχύστε τα επίπεδα ηλεκτρολυτών ενός υπάρχοντος αθλητικού ποτού
  • Με βιταμίνη C και 5 ηλεκτρολύτες, συμπεριλαμβανομένου του νατρίου, του μαγνησίου και του καλίου
  • Χωρίς θερμίδες
  • Κατάλληλο για μια ευρεία κλίμακα αθλητικών δραστηριοτήτων
  • Με φυσικά αρώματα. Όχι τεχνητά χρώματα ή συντηρητικά
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους ακόμη και αυστηρούς

Χρήση
Ιδιότητες

Ρίξτε μια ταμπλέτα μέσα σε 750ml νερό, σε ένα μη αλκοολούχο ρόφημα των σουπερμάρκετ ή αραιωμένο χυμό για να δημιουργήσετε ένα χαμηλών θερμίδων αθλητικό ποτό όπως το επιθυμείτε εσείς. Αν οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα θερμές, χρησιμοποιήστε 2 ταμπλέτες για να ενισχύσετε το επίπεδο των ηλεκτρολυτών.

Τα αθλητικά ποτά της High5 περιέχουν υψηλό επίπεδο ηλεκτρολυτών που επαρκεί για τις περισσότερες συνθήκες αγώνα. Ωστόσο,όταν τα ποσοστά εφύδρωσης είναι ιδιαίτερα αυξημένα, συνιστούμε την προσθήκη μιας ταμπλέτας Zero Neutral σε κάθε 500ml EnergySource για να περεταίρω ενίσχυση του ηλεκτρολυτικού περιεχομένου.